A Day In My Life

2015-01-28
19:55:43

Skräckhistorier <3

Sov igenom hela skoldagen igen. Jag är fortfarande inte van att gå, men jag försöker verkligen att komma tillbaka till skolan helt. Pluggar så mycket jag har ork till hemma för att inte halka efter allt för mycket. Jag har bestämt mig att jag SKA gå imorgon och på fredag.
 
Jag har även funderat på att börja med 5:2 dieten. Att jag två dagar i veckan bara äter en lätt fruktost och lunch på skolan. Det är i alla fall det jag tänkt. Om det räknas som 5:2 eller inte bryr jag mig inte om. Jag ska skära ut godsaker som chips, bakelser och godis helt, även läsk och sånt. Ska i alla fall försöka skära ut det helt, åtminstone minska på det. Vill försöka få en bättre hälsa, min psykiska hälsa är nästan helt i botten, så om jag kanske kunde förbättra min fysiska hälsa så skulle kanske den psykiska hälsan kanske hänga med lite.
 
Jag älskar att lyssna på skräck historier och olika legender och väsen. Det får mig att tänka på annat när det behövs och det lugnar mig utav någon anledning. Och det faktum att det faktiskt intresserar mig höjer mitt humör en aning. Det är inte mycket jag finner särskilt stort nöje ifrån, om alls. Även när jag spelar när jag har orken till det ger mig något slags nöje, fast det kan jag inte göra så mycket när jag är på skolan eftersom jag inte har nån dator bra nog att spela på. Jag har ju pappas laptop, men jag har ingen datormus till den så det går inte att spela särskilt mycket på den. Den håller inte särskilt stora spel och inte många alls heller. Men men, jag överlever. 
 
Någon mer än jag som gillar skräckhistorier? Vilka är era favoriter?